24-26 februari 2023
Jenny Nyströmskolan

Nu kör vi fullt CalCon det vill säga att vi jobbar på att få många arrangörer av olika slag, vi kommer att ha mat under konventet, både muggar och märken. 

Vill du arrangera eller jobba som funktionär? Klicka på länken Praktiskt och läs mer hur det går till.

Frågor? Tveka inte att ställa dem till styrelsen@calcon.se

I det dunkla rummet står ett enkelt och slitet ekbord. En fat med ett nästan nedbrunnet ljus står i ena bordshörnet. I andra hörnet ligger en rostig och laddad flintlåspistol. Mitt på bordet ligger ett papper med snirklig text och under skymtar en karta över en okänd ö.

Över stolen hänger en silvergrå jacka med  rymdkårens emblem på och i ena fickan syns en portalpenna. Namnskylten säger Kapten J. Nordlander. Den ena ärmen har spår av bitmärken från ett stort rovdjur.

En portal öppnas i ena hörnet av rummet och fyller det med ett starkt grönt ljus. En gestalt stiger ur portalen och allt blir mörkt igen. Gestalten river åt sig papprerna och försvinner ut genom dörrren. Stearinljuset fladdrar till och slocknar.

CalCon is a completely non-profit association that arranges a gaming convention once a year. Our goal is to be a meeting place for gaming enthusiasts with a focus on analog games. The convention started in 1994 and has been running uninterrupted ever since. CalCon on Wikipedia