Witcher Tabletop RPG

Den Nilfgaardiska krigsmaskinen rullar obarmhärtigt fram genom de nordiska rikena.

Ni flyr sydväst, mot Mahakam för undkomma kriget. Ni har fått en karta med en hemlig stig markerad, en stig som skall leda er in i Mahakam. På vägen dit faller ni ner i en avgrund och upptäcker en ruin. Det visar sig att en ond magiker vid namn Sycorax har kommit till ruinen för att söka efter något. Ni kämpar er genom ruinerna och lyckas besegra magikern. Till slut tar ni er ut ur ruinerna och vandrar till en liten by, där ni pustar ut och sörjer bortgången av er vän som dog för Sycorax hand. Efter att ha vilat några dagar så fortsätter er resa mot bergskedjan och landet Mahakam.

Ni följer stigen och till slut ser ni ut över en dal, på andra sidan tornar bergen upp sig. Ert mål är inom räckhåll men kommer alla klara den farliga bestigning ni nu har framför er?

Witcher The Table Top RPG (WTRPG) är ett samarbete mellan CD Projekt Red & Talsorian Games, spelet är mest baserat på datorspelen men även lite från böckerna.

MAHAKAM CROSSROADS är ett egenskrivet äventyr och är tredje och sista delen i äventyrsserien som spelades på Calcon 2019 och 2020.
Du behöver INTE ha spelat dem andra delarna för att vara med.

Observera att vissa regler ändrats i systemet för enkelhetens skull.

Spelare: 5-6 st
Tid: 3-4h
Åldersgräns: Minst 16 år
SL: Peter Joelsson