Emperor of the Gaels

Vi, Triturus Games kommer och presenterar vårt spel Emperor of the Gaels. Spelet kommer att lanseras på Kickstarter under 2023. Nu finns möjlighet att testa spelet i denna första officiella förhandsvisning.

Emperor of the Gaels utspelar sig på 1000-talets Irland där du spelar en provinskung som styr över en klan. Genom att bygga upp din klan och utveckla färdigheter bättre än de andra klanerna kan du lyckas med målet att bli kung över hela Irland – Emperor of the Gaels! Men ingen klan går säker från vikingarna som slåss och plundrar…

På tiderna nedan kan ni boka in er, då kör vi presentation, regelgenomgång och spel. Övrig tid drop-in för presentation av spelet och möjlighet att provspela om lediga spel finns.

Spelet är för 3-4 personer men vi kan oftast själva vara med och fylla en tom plats. Spelet spelas på 3 timmar av erfarna spelare men Emperor of the Gaels är ett avancerat spel med många mekanismer och vi har därför satt spelpassen så det finns utrymme för regelgenomgång och presentation samt frågor och diskussion.

Fredag    11:00 och 16:00
Lördag    9:00 och 15:00
Söndag    9:00